Si te flesh ne 60 sekonda

Eshte nje teknike frymemarrje e jogas qe do te te ndihmoje te flesh ne 60 sekonda. Mundohu te mbash gjuhen majen e gjuhes prapa dhembeve te perparme dhe mundohu ta mbash ne ate menyre gjate gjithe ushtrimit.

Ky ushtrim fillon duke e nxjerre te gjithe ajrin jashte, pastaj mbylle gojen. Merr qetesisht fryme me hunde per 4 sekonda, e mban frymen per 7 sekonda, pastaj e nxjerr ajrin jashte me force per 8 sekonda. Duhet te perserisesh kete per 4 cikle.

Eshte nje menyre e shkelqyer per te fjetur perseri pasi je zgjuar ne mes te nates per cfaredolloj arsye,beje kete ushtrim dhe do te flesh me kollaj. Pas 2-3 muajsh duke u praktikuar rregullisht, do te vesh re disa ndryshime domethenese ne fiziologjine tende.
Kjo teknike do te ule ritmin e zemres, do te ule presionin e gjakut, do te permisoje tretjen, gjithashtu eshte nje mase e fuqishme kunder ankthit.