Kodi i numrit 9-Lidhja e saj me kohen dhe hapesiren

Numrat nuk jane shpikur,por zbuluar. Numri 9 eshte numri i fundit ne nje sistem “me baze 10” .

Nenta eshte nje numer qe ka shume cilesi interesante qe numrat e tjere nuk e kane dhe eshte perdorur per te mbajtur nje kod i cili prek te gjithe personat ne toke.

Nese mendon se “numri 9” eshte thjesht nje numer tjeter,atehere je per nje surprize te madhe.

Do te zbulosh se ka nje kod te fshehur qe shfaq te verteten me te madhe edhe eshte e koduar ne ndertimin e te gjithe universit dhe qe prek jetet tona,i quajtur “kodi 9”.

Jane 360 ne nje rreth(3+6+0=9)

Nese e ndan rrethin ne 2 pjese 180(1+8+0=9)

Nese e ndan rrethin ne 4 pjese 90(9+0=9)

Nese e ndan rrethin ne 8 pjese 45(4+5=9)

Nese e ndan rrethin ne 16 pjese 22.5(2+2+5=9)

Nese e ndan rrethin ne 32 pjese 11.25(1+1+2+5=9)

Nese e ndan rrethin ne 64 pjese 5.625(5+6+2+5=18)(1+8=9) 

Rezultati i kendeve reduktohet gjithmone ne 9.

Le ta ekzaminojme shumen e kendeve ne nje poligon te rregullt 

3*60=180(1+8=9) Rrethi i jashteshkruar trekendeshit

The Ultimate Managed Hosting Platform

4*90=360(3+6=9) Rrethi i jashteshkruar katrorit

5*108=540(5+4=9) Rrethi i jashteshkruar pesekendeshit

6*120=720(7+2=9) Rrethi i jashteshkruar gjashtekendeshit

8*135=1080(1+0+8+0=9) Rrethi i jashteshkruar tetekendeshit

Numerologji e pakuptimte? Apo simetri hyjnore. Ne vezhguam se kur ne e ndajme rrethin, rezultatet e kendeve gjithmone reduktohen ne 9 duke dhene nje tipar te vecante.

Shuma e te gjithe numrave deri tek nenta eshte 36—-1+2+3+4+5+6+7+8+9=36(3+6=9)

Ne menyre paradoksale nje numer plus 9 kthehet ne te njejtin numer 9+2=11(1+1=2), 9+5=14(1+4=5)

Data 9 shtator ndodh te jete dita e 252-te e vitit (2+5+2=9)

Numri 9 dhe lidhja e saj me kohen:

1440 minuta ne nje dite (1+4+4+0=9)                                                                                                        

86400 sekonda ne  nje dite (8+6+4+0+0=1800)(1+8=9)                                                                  

10080 minuta ne nje  jave (1+0+0+8+0=9)                                                                                              

525600 minuta ne nje vit 

Minutat dhe sekondat ne nje dite, jave, muaj, vit gjithmone reduktohen ne 9

Numri 9 dhe lidhja e saj me hapesiren: 

Diametri i Henes eshte 2160 milje(2+1+6+0=9)

Diametri i Tokes eshte 7920 milje(7+9+2+0=18)(1+8=9)

Diametri i Diellit eshte 864000 milje(8+6+4=18)(1+8=9)

Shpejtesia e drites eshte 186,624 milje per sekonde (1+8+6+6+2+4=27)(2+7=9)

Shpejtesia e drites eshte 299,792,458 metra per sekonde dhe diametri i tokes eshte 7920 eshte i fshehur ne shpejtesine e drites si 792(7+9+2=18)(1+8=9)

Pra, madhesia e tokes,shpejtesia e drites dhe distanca e diellit me token nuk eshte nje aksident ose nje koecidence, por e llogaritur shume mire.

Gjithashtu eshte e habitshme qe piramida e madhe e Egjiptit eshte e vendosur ne 29.9792458 grade ne gjeresi veriore dhe shpejtesia e drites ne meter per sekonda eshte 299,792,458.

Kater numrat e pare te PI π = 3.141(3+1+4+1=9), ne perdorim 4 te parat sepse ti ke nevoje per 4 pjese nga 90 grade per te marre nje rreth te plote 360 grade.

Numri 9 duket se eshte pjese e kohes dhe hapesires.

Scroll to Top